Byggmester

Bestill Befaring

Referanser

Vi har mange fornøyde kunder. Du kan lese de utvalgte referanser her eller ta en kikk på mittanbud.no.

 • 

  Ombygging bod, entre og vaskerom

  Vi er godt fornøyd med jobben som er gjort og anbefaler Pawel på det varmeste, spesielt for kunder som ikke er utpreget handy selv eller som trenger råd og veiledning. Pawel er utmerket som koordinator for prosjekt som krever ulike fagfolk - og han er også veldig god på å komme med forslag og råd i forkant av selve jobben. Jobben ble gjort innen avtalt tid og til avtalt pris og resultatet ble bra.

  Astrid Marie
 • 

  Skifte kledning og isolerning

  Mr Pawel har gjordt en kjempejobb hos meg..kom til avtalt tid. har skiftet isolering lagt ny kledning på ytter veggen raskt og effektivt vil absolutt anbefale han.

  Randi Falkum
 • 

  Rekkverk

  Veldig fornøyd med utført arbeid. Kom til avtalt tid, god kommunikasjon fra første befaring til arbeid ble ferdig. Dyktig håndverker.

  Per Morten Håkensen
 • 

  Montere 4 takvinduer (velux)

  Byttet 4 Velux tak-vinduer. Pawel kom sammen med en hjelper som var minst like flink som han selv. De kom som avtalt og gjorde jobben på en-to-tre. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale på det sterkeste. jeg kommer i allefall til å ringe han igjen om jeg skal ha noe gjort.

  Fehmi Hamiti
 • 

  Bygging av hus på tømmerstø

  hel enebolig bygget av Pawel. jobben ble godt prosjektert, ryddig tilbudt og gjennomført innen avtalt pris og tid. jobben ble utført svært godt kvalitetsmessig med god oppfølging underveis, endringer og utfordringer ble håndtert raskt og proffesjonelt. pris var svært konkurransedyktig.

  Cato Lynghaug
 • 

  Oppbygging av kaldt loft og 2 etg. kombinert jobb tømrer og elektriker

  glemt å gi tilbakemelding, men jobben som Pawel utførte var og er jeg veldig godt fornøyd med. Vi snakker da om en total renovering av 1 etg, samt loft. Jobben ble gjort raskt og til avtalt pris. Pawel kommer jeg til å bruke igjen

  Ronny Michelsen
 • 

  Innglasing av terasse

  Pawel og ansatte møtte opp når de skulle. De gjorde en fantastisk jobb med å rette opp terrasse, legge nytt gulv og sette inn glassdører og en annen dør. Fakturaen stemte meget godt. Pawel & Co anbefales på det varmeste!!!!!

  Morten Nilsen
 • 

  Bygge ut stua med ca 10 kvadratmeter

  Pawel Mikolajczyk var profesjonell i befaring og anbud. Han var grundig i forarbeidet og hadde gode forslag til hvordan jobben kunne utføres . I tillegg ga han et svært detaljert pristilbud som ingen av de andre var i nærheten av. I byggeprosessen opplevde vi god kommunikasjon. Vi ble kontinuerlig forberedt på hva som skulle skje, fikk tydelige beskjeder om ekstra arbeid dukket opp og rådført om detaljer underveis. Vennlige, effektive og ryddige.

  Beate Mortensen
 • 

  Hagestue: 3,5 x 4,7

  Hele prosessen med Pawel, fra et detaljert og svært grundig anbud, som ingen av de andre tilbyderne kvalitetsmessig var i nærheten av. Ikke minst en gjennomføring og oppfølgning som var av samme kvalitet. Vi er svært fornøyd med å fått Andøyas fineste hagestue.

  Tore Hansen, Andøya Kr.sand